Eskişehir’de vatandaşlar, Kalabak Su ile ilgili yaşanan teslimat sorunu nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Vatandaşlar, her gün damacana su siparişi verilmesine rağmen su teslimatının günler sonra yapıldığını ya da hiç teslim edilmediğini iddia etti.
SORUN 5-6 AYDIR DEVAM EDİYOR
Şikayetini paylaşan bir vatandaş "Uzun süredir Eskişehir Merkez Yeni Mahalle Vatan Caddesi’ne Kalabak Su siparişi verirken ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Alo Kalabak hattı üzerinden neredeyse her gün sipariş vermeme rağmen sular birkaç gün gecikmeli geliyor, bazı günler ise hiç getirilmiyor.
Telefon numaralarını aradığımda çoğu zaman açmıyorlar, açtıklarında ise “birazdan gelecek” denmesine rağmen siparişim yine teslim edilmiyor. Yaklaşık 5–6 aydır bu sorumsuzluk sürekli tekrar ediyor ve artık günlük yaşamımı olumsuz etkilemeye başladı.
Ödeme konusunda şu ana kadar bir problem yaşamadım ancak teslimat konusunda aynı bölgeye bu kadar uzun süredir çözülmeyen bir sorun olması kabul edilebilir değil. Mahallemize su dağıtımından sorumlu yetkililerin bu duruma acilen müdahale etmesini ve siparişlerin zamanında, düzenli bir şekilde getirilmesini talep ediyorum." dedi.




