CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları üyeleri de programa katılarak süreci başarıyla tamamladı.
Eğitimlerde, siyasette ve çalışma hayatında kadınların karşılaştığı zorluklar ile bu engellere karşı izlenebilecek çözüm yolları ele alındı.
Katılımcılar, kadın dayanışmasının önemine vurgu yapılan verimli oturumlarda Eskişehir siyasetinde önemli görevler üstlenen meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya gelmenin memnuniyetini dile getirdi.
CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları, siyasette ve bürokraside kadınların daha fazla söz sahibi olması gerektiğine inandıklarını belirterek bu anlamlı programa öncülük eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye, D84 ekibine, D84 Programlar ve İdari İşler Koordinatörü Kardelen Deniz’e, İletişim Danışmanı Tarık Beyhan’a ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Av. Hazal Mintaş’a teşekkür etti.





