Eskişehir'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Sürücüler yaralandı
Eskişehir'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Sürücüler yaralandı
İçeriği Görüntüle

Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak değişimin gerekliliğine dikkat çeken İnönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Karagöz ile yönetim kurulu üyeleri, 17 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Esnaf Odalar Birliği seçimleri öncesinde açıklamada bulundu.

Başkan Karagöz ve yönetimi, seçimde Adnan Karamanlı’yı desteklediklerini kamuoyuna duyurdu.

Yapılan açıklamada, esnaf camiasında dayanışma ve ortak hareket etmenin önemine vurgu yapılırken, değişimin bu süreçte gerekli olduğu ifade edildi.

İnönü Ve Mihalıççık Esnafından Adnan Karamanlı’ya Destek Geldi (1)

ADNAN KARAMANLI'YI DESTEKLEYECEKLER

Yapılan açıklamada, "Birlik ve beraberlik için değişim şart diyen, İnönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Karagöz ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri, 17 Mayıs'ta gerçekleşecek Esnaf Odalar Birliği seçiminde Adnan Karamanlı'yı desteklediklerini açıkladılar. Kendilerine destekleri için teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi