69 yaşındaki ünlü şarkıcı Nazan Öncel, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Üzmek ve korkutmak için söylemiyorum, benim emektar kalbim bir şaka yaptı sanırım. Dedim ya ‘Hayat bir karış’ ama yırttık. Ambulansa kadar eşlik eden kedim Türkan’a ‘Bekle beni sana söz geleceğim’ dedim sabah 06’da eve döndüğümde cümle kapısında karşıladı beni. Bugün yine hastane… Anjiyo faslına geçildi… Yarın akşamki konser için bir özür borcum var size. Biletleriniz geçerlidir. Affedin lütfen.
HER ŞEY BİR KALP ÇARPINTISIYLA BAŞLADI
Hayranları ve sanat dünyasının yakından takip ettiği bu gelişmenin ardından, beklenen açıklama ünlü şarkıcı Nazan Öncel’den geldi.
Ünlü şarkıcı, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verirken, kendisine iletilen destek mesajları için de teşekkürlerini iletti.
Öncel, paylaşımında şunları söyledi;
Her şey bir kalp çarpıntısı ile başladı. Anjiyo derken nur topu gibi iki stentimiz oldu; iyiyiz diyelim iyi olalım. Bünyeyi biraz neşeye alıştırmak lazımmış meğer. Arayan soran, samimiyetle geçmiş olsun dileklerini ileten herkese bin teşekkür ederim. Var olunuz her daim.