2006 yılında Eskişehirde aile hekimliğine geçilmiş ve akabinde Eskişehir Aile Hekimleri Derneği kurulmuştu. 13 yıldır faaliyetlerini sürdüren dernek, düzenli etkinliklerle Eskişehir Aile Hekimlerini bir araya getirmeye devam etmekte.

Her iki yılda bir Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul; bu yıl Ramazan ayına gelince geleneksel iftar yemeği ile birleşti. Kurul, eski yönetim kurulundan dört aile hekimi ve yeni bir üyenin katılımı ile yoluna devam etme kararı verdi.

Divan Kurulu oy birliğiyle seçilerek güzel bir genel kurul yönetim örneği sergilediler. Genel kurulda bir önceki dönemin yönetim ve denetleme faaliyet raporları okunarak Genel kurul tarafından ibra edildi. İftar yemeğinden sonra kurulların seçilmesi işlemine geçildi. Genel kurul ve iftar sonrası dernek üyeleri memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dernek Yönetim kurulu üyesi Dr.Esin Erdönmez:
“Geçen yıllardan daha fazla üyemizin katılımı oldu. Bunu özellikle yönetim dönemi içindeki yaptığımız etkinliklere bağlıyorum. İftar yemeklerimiz ve tanışma çaylarımızla hem tanışıyor hem deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Eskişehir Aile Hekimleri camiasının bir araya gelmesi bize mutluluk veriyor” dedi.