Gökhan Özen Eskişehir’e geliyor
Gökhan Özen Eskişehir’e geliyor
İçeriği Görüntüle

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, yeni albüm turnesi “Çılgın Nar Ağacı” kapsamında Eskişehirli sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sanatçı, ACM organizasyonuyla düzenlenen turne çerçevesinde 19 Aralık 2026 Cumartesi günü saat 20:00’de Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sahne alacak. Fazıl Say, Eskişehir konserinin ardından turneye 20 Aralık 2026’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kongre Merkezi’nde devam edecek.

Seda Kırankaya Vokaliyle Eşlik Edecek

Bu özel gecede Fazıl Say’a vokallerde Seda Kırankaya eşlik edecek. Dinleyicilere hem şiirsel hem de müzikal açıdan özgün bir deneyim sunmayı hedefleyen konserde sanatçı, büyük ilgi gören solo piyano eserlerinin yanı sıra yeni bestelerini de müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Türk Edebiyatının Unutulmaz Şairleri Müzikle Buluşuyor

Konser repertuvarında Türk edebiyatının usta şairlerinin dizelerinden esinlenilerek hazırlanan eserler öne çıkıyor. Nâzım Hikmet, Orhan Veli, Ahmed Arif, Murathan Mungan, Ahmet Telli, Ahmet Erhan, Özen Yula, Metin Altıok ve Muhyiddin Abdal’ın unutulmaz şiirleri, Fazıl Say’ın besteleriyle sahnede yeniden hayat bulacak.

Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri 1.100 TL’den başlayan fiyatlarla ve koltuk seçimli olarak satışa sunuldu.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi