İstanbul’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek’in vefatı sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. Acı haberi alan yakınları ile birlikte ünlü sanatçı Gülben Ergen de hastaneye gelerek Ürek’in ailesine taziye dileklerini iletti.

Fatih Ürek’in ölümünün ardından çok sayıda seveni hastane önünde toplanırken, Ürek’in ablası Selvi Ürek, yeğenleri ve menajeri Mert Siliv basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan Ürek’in kaybı, dostları ve hayranlarını derinden sarstı.

"YÜZÜNÜ YIKADIM BEBEK GİBİYDİ"

Menajer Mert Siliv, "20 yıllık dostumu ve aynı zamanda menajerlik yaptığım çok kıymetli sanatçı Fatih Ürek’i, 4 buçuk aylık uğraştığımız süreçten sonra kaybettik. Hepimiz Allah'tan geldik ve Allah’a döneceğiz. Allah onun mekanını cennet eylesin. Dualarınızı bekliyorum. Zemzem suyunu ben içirdim. Yüzünü yıkadım. Bebek gibiydi" diye konuştu.

Fati̇h Ürek'i̇n Ablasi

ACI HABERİ NİKAHTA ÖĞRENDİ

Vefat haberini nikahta öğrendiklerini belirten Fatih Ürek’in ablası Selvi Ürek ise şu ifadelere yer verdi:

"Dualarınızı bekliyoruz. Biz 1989 yılında İstanbul’a beraber geldik Bursa’dan. Erzurumluyuz biliyorsunuz. Bugünde kızımın nikahı vardı, nikahta öğrendik hemen buraya geldik. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir diğer yandan Ürek’in cenazesinin, pazar günü Levent Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı