Eskişehir’de kamu alımı başladı: KPSS şartı olmadan personel alınacak!
Eskişehir’de kamu alımı başladı: KPSS şartı olmadan personel alınacak!
İçeriği Görüntüle

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, bünyesindeki farklı işletme müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere toplam 106 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Açıktan yapılacak alımlar için ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alındığı ve işgücü talebinin İŞKUR Çankaya Hizmet Merkezi’ne iletildiği bildirildi.

Eskişehir'de personel alımı yapacak

Alımlar Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir’de bulunan işletme müdürlüklerine dağıtıldı. İlan kapsamındaki kontenjan dağılımı şu şekildedir:

Eskişehir Kırka Bor İşletme Müdürlüğü (Seyitgazi/Eskişehir): 3 İşçi (Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi 2, Metal Teknolojisi 1)

Emet Bor İşletme Müdürlüğü (Emet/Kütahya): 87 İşçi (MYO Kimya, Maden Teknolojisi ile Lise Dengi Elektrik-Elektronik, Kimya, Metal, Maden, Makine, Endüstriyel Otomasyon ve düz lise mezunları)

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü (Bandırma/Balıkesir): 14 İşçi (MYO Harita, Otomasyon, Makine ile Lise Dengi Makine, Metal, Elektrik-Elektronik mezunları)

Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü (Bigadiç/Balıkesir): 2 İşçi (Lise ve Dengi Okul Motorlu Araçlar Teknolojisi mezunları)

Başvurular 21 Eylül'de başlıyor

Alınacak 106 sürekli işçide aranacak özel ve genel şartlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda belirlenecek. İlan ve başvuru şartları 21 Eylül 2026 tarihinde Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet adresi (www.iskur.gov.tr) üzerinden Kamu İlanları bölümünde yayımlanacak. İlgilenen adayların belirtilen tarihten itibaren İŞKUR sistemini takip etmeleri gerekiyor.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi