Ekol TV muhabirleri Gamze Şimşek ve Ramazan Eğri’nin aktardığına göre, Mozambik’in tanınmış sanatçısı ve sosyal medya fenomeni DeHermes adıyla bilinen Elgar Sueia, eşi Ana Bárbara Buhr Buldrini ile birlikte Türkiye’ye geldi.

Sosyal medya içerik üreticisi olan Ana Bárbara Buhr Buldrini, estetik operasyonlara olan ilgisi nedeniyle yaptığı araştırmalar sonucunda Türkiye’de faaliyet gösteren bir sağlık firmasıyla iletişime geçti.

GEÇİRDİĞİ OPERASYON SONU OLDU

İstanbul'da estetik yaptıracak Buldrini, bu anlaşma kapsamında hastanenin tanıtımını yapacak; karşılığında ise ücretsiz yağ aldırma operasyonu geçirecekti. Fakat bu anlaşma genç kadını hayattan kopardı.

Ana Bárbara Buhr Buldrini, 15 Haziran 2025'te eşiyle birlikte rutin testler için özel bir kliniğe gitti. Ancak eşi Elgar Sueia’ya göre, planlanan operasyona 2 gün kala yeterli tıbbi hazırlık yapılmadan ve acil bir durum olmamasına rağmen aynı akşam ameliyata alındı. Sueia, genç kadının aç olması gereken ameliyata tok girildiğini ve doktorların kalbinin yavaşladığını söylediğini iddia etti.

Restoran basıp, haraç istemişti: Ünlü oyuncu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
Restoran basıp, haraç istemişti: Ünlü oyuncu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Eşini kaybeden Elgar Sueia ise gözyaşları içinde kaldı. Acılı eş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“O anda kendimi kaybettim. Ağladım, bağırdım, etrafı yumrukladım. Elimde hala yara izleri var. Onu morgda gördüm. Çok güzel görünüyordu ama ölmüştü.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi