TFF 3. Ligde ikinci yarıya fırtına gibi başlayan ve son iki maçta ağlara 11 gol gönderen Eskişehirspor, ligin 18.haftasında grupta son iki maçta kalesinde 14 gol gören Nazillispor ile karşılaşacak.
Sezon boyunca kulüpte yaşanan ekonomik sorunlar yüzünden lige katılıp katılmayacağı belli olmayan fakat, genç bir kadroyla ligde yoluna devam etme kararı alan Nazillispor, geride kalan 17 maç sonunda 4 beraberlik ve 13 yenilgi alarak grupta 4 puanla son sırada yer alan takım oldu.
Ligin ikinci yarasına da sancılı başlayan ege temsilcisi, sahasında oynadığı Ayvalıkgücü Belediye karşısından 8-1’lik yenilgiyle ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta sonu ise deplasmanda Denizli İdman Yurdu Güreller karşısından 6-0’lık yenilgiyle ayrılan Nazillispor, adeta averaj takımına döndüğü grupta kalesinde 41 gol görürken, rakip ağlara ise sadece 6 gol atabildi.
Ligde 18.hafta maçında 25 Ocak Pazar günü saat 15.00’de Aydın Pamukören Sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak Nazillispor’un, ligde fırtına gibi esen Eskişehirspor karşısında alacağı skor merak ediliyor.





