Eskişehirspor'da tecrübeli isimlerden oluşan bir savunma kuran Eskişehirspor yönetimi, rotasını kaliteli bir file bekçisine çevirdi.

Muğlaspor'dan 23 yaşındaki orta saha Tayfun Tatlı, Muş Spor Kulübü’nden 32 yaşındaki kanat oyuncusu Akın Akman, Eskişehirspor savunma oyuncusu Arda Okumuş, Eskişehirspor’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Şen, Mazıdağı Fosfatspor’dan 33 yaşındaki savunma oyuncusu Deniz Keskin, Aliağa Futbol Kulübü’nden 33 yaşındaki forvet Mehmet Fuat Gölbaşı, Eskişehirspor’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu Tusan Ubuz, İnegöl Kafkas SK’dan 24 yaşındaki forvet Batuhan Doğrukıran gibi oyuncularla takımın iskeletini oluşturan yönetim, kale için ise iki takviye yapmayı planlıyor.

Geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkartan ve şampiyonlukta önemli rol oynayan Berkay Güzel'in takımdan ayrılmasıyla, tecrübeli bir kaleci ve ikinci kaleci arayışlarına devam eden yönetim, önümüzdeki hafta içinde kanat oyuncuları ve kaleci sorununu çözmek için yoğun bir transfer görüşmesi yürütecek.

Kaynak: Murat Dağtekin