Eskişehirspor, 2025-2026 sezonu hazırlıklarını, tesislerinde 3. Lig takımlarından Bursa Nilüferspor ile oynadığı özel maçla tamamladı.
21 Temmuz’da tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve bugün oynanan son özel maçla lig ve kupa için geri sayıma geçen Siyah kırmızılı takım, Bursa temsilcisi Nilüfer ile oynadığı karşılaşmada son vuruşlarda etkili olamadı.
Teknik direktör Serdar Göçerler'un 2 Eylül Salı günü Ankara deplasmanında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçının provasını yaptırdığı karşılaşmada, Siyah kırmızılılar mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümünü golsüz tamamladı.
İkinci yarıya Kaleci Bora’nın yerine Olcay ,İsmail’in yerine Batuhan, Kaan’ın yerine Tayfun, Deniz’in yerine Egemen, Mustafa’nın yerine Emre forma şansı buldu.
62.dakikada ise Mehmet Fuat ve Bahadır Yıldırım'ı yerine Emre Koskor ve Bedran Bahadır oyuna girdi.
73.dakikada Bursa temsilcisi 9 oyuncu değişikliği yaparak mücadeleye devam etti.
Her iki takım adına oldukça kısır geçen ikinci yarıda, Siyah kırmızılı takım son dakikada penaltı kaçırdı.
Ozan İsmail'in şutunda top savunmaya çarptı. Hakem penaltı kararı verdi. Ozan İsmail'in şutunu kaleci çeldi. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.