Eskişehirspor yönetimi, 2025-2026 sezonu kadro oluşumu için düğmeye basıyor.
Transfer için alacaklı futbolcu, teknik adam ve kulüplerden imza alamadığı için profesyonel futbolcu transferi yapamayan Eskişehirspor yönetimi, TFF tarafından belirlenen statü gereği 3 kaleci ve 22 futbolcu olmak üzere 25 kişilik kadrosunu amatör futbolculardan ve profesyonellikten amatöre dönüş yapan oyunculardan oluşturacak.
Yeni sezon kadro planlamasını önemli ölçüde tamamlayan ve transferi gündemde olan birçok oyuncuyla prensipte anlaşmaya varan yönetim, yarından itibaren şehre davet ettiği oyuncularla masaya oturacak.
15 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlamayı planlayan yönetim, önümüzdeki hafta sonuna kadar transferi önemli ölçüde bitirmek istiyor.
Eskişehirspor için transfer haftası
Yeni sezonda 25 kişilik amatör bir kadro kurması gereken Eskişehirspor yönetimi, yarından itibaren futbolcu transferinde başlayacak.
Kaynak: Murat Dağtekin
Yorumlar
Üst