Eskişehir’in İnönü ilçesinde, geçtiğimiz yıl İnönü Belediyesi’nin girişimleriyle kurulan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım noktası, 2025 yılı hasat döneminde de çiftçilere hizmet vermeye devam ediyor. Üreticiler, buğday ve arpa gibi hububat ürünlerini TMO güvencesiyle teslim etme imkanına yeniden kavuştu.

D J I 0872

Bu yılki alımlar kapsamında TMO, İnönü Belediyesi’ne ait şantiye alanında ürün kabulüne başladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da belediyeye ait depolardan biri, üreticilere buğday indirme sahası olarak tahsis edildi. Bu uygulama sayesinde, çiftçiler ürünlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde teslim edebiliyor.

Eskişehir'de otomobil tramvay yoluna daldı! Tramvay seferleri aksadı
Eskişehir'de otomobil tramvay yoluna daldı! Tramvay seferleri aksadı
İçeriği Görüntüle

Geçen yıl ilçede ilk kez kurulan TMO alım merkezinin aynı noktada yeniden açılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren üreticiler, tarıma ve üreticiye verdiği destek nedeniyle İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’ya teşekkür etti.

Kaynak: Bülten