Eskişehir Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen kültür ve sanat festivali kapsamında 25 Mayıs Pazar günü sahnelenecek iki önemli etkinlikte yer ve saat değişikliği yapıldığı duyuruldu.

Değişiklikler, festival takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin daha uygun alanlarda gerçekleştirilmesi amacıyla planlandı.

İlk değişiklik, saat 15.30’da Kent Park Çekirdek Atölye’de yapılması planlanan İKGV Afrika Dans Grubu gösterisinde gerçekleşti. Gösteri, yeni düzenlemeyle Haller Gençlik Merkezi arkasındaki parka alınırken, gösterim saati ise 17.30 olarak güncellendi.

Bir diğer değişiklik ise İspanya’dan festivale katılan ünlü sanatçı Jordi Bertran’ın “Sirk” adlı oyununda oldu. Daha önce saat 16.00’da Kent Park Çekirdek Atölye’de sahnelenmesi planlanan gösteri, aynı gün Haller Gençlik Merkezi arkasındaki festival alanına taşındı. Bu gösterinin yeni saati ise 19.00 olarak duyuruldu.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi