Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekilliği seçiminde başkan adayı olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi desteklemek için Ankara'da.
"Buradan başkan olarak Ayşe Başkan'la Eskişehir'e döneceğiz"
Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakçı açıklamasında “Ankara’dayız, çok çok heyecanlıyız. Başkanımızın bu seçimi kazanacağına, hem ülkemize hem Türkiye Belediyeler Birliği'ne çok adaletli bir görev yapacağına inanıyoruz. Şu anda ilk tur oynamalar bitti, başkanımız 409 oy aldı. Şu anda ikinci tur oynamalarına geçilecek, az sonra da üçüncü tur. Buradan başkan olarak Ayşe Başkan'la Eskişehir'e döneceğiz. Aslında Eskişehir için tabii ki çok büyük kazanç ama Türkiye için de Ayşe Başkan'ın aday olması çok daha büyük bir kazançtır" dedi.
"Umarız seçim sonunda Ayşe başkanımızın kazandığını görürüz"
Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi,
“Bugün Türkiye Belediyeler Birliği'nin başkan vekilliği seçimi için Ankara'da bulunmaktayız. Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Ayşe Ünlüce şu anda adayımız olarak devam ediyor. 1. tur oylaması bitti. 1. tur oylamasında Ayşe başkanımız 409 oy aldı. Ancak henüz iki çoğunluk sağlanamadığı için 2. tura kalkıldı. Birazdan da 3. tur oylamaya geçeceğiz. Eskişehir olarak hepimiz delegelerimiz, belediye başkanlarımız hepimiz buradayız. Büyük bir güçle Ayşe başkanımızı destekliyoruz. Umarız seçim sonunda Ayşe başkanımızın kazandığını görürüz. Türkiye Belediyeler Birliği delegeleri için çok önemli bir konumuz. Biz de desteklerini görüyoruz ilçe belediyelerimiz olarak. Büyükşehir belediye başkanımızın da başkan vekili olacak olması bizim için ayrıca gurur verici olacak. Ben destek veren herkese çok teşekkür ederim.”





