Kütahya'da meydana gelen olayda, bir kişi eski sevgilisi ile kardeşini silahla yaraladı. Saldırgan, olay yerine müdahale eden mahalle sakinleri tarafından etkisiz hale getirilerek darp edildi.

Olay, Yunus Emre Mahallesi Şehit Teğmen Reşat Gökeri Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, İ.K. ile yaklaşık iki yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi S.A. sokakta karşılaştı. İki taraf arasında başlayan sert tartışmaya S.A.’nın kardeşi H.A. da dahil oldu. Tartışma büyüyünce İ.K., ruhsatsız tabancasını çıkararak S.A.’yı kalçasından, H.A.’yı ise karnından vurdu.

Duruma müdahale eden mahalle halkı, saldırganı etkisiz hale getirerek darp etti. Yaralanan S.A., H.A. ile saldırgan İ.K., sağlık ekipleri tarafından Kütahya Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı