Eskişehir'in 75. Yıl Mahallesi (Sultandere) Ödemiş Sokak civarında, Eskişehir Oto Galericileri Sitesi güzergahında bulunan yolda alt yapı sorunu yaşanıyor.

Çevre sakinlerinin aktardığına göre, asfalt yüzeyde meydana gelen büyük bir çökme sonucu yolda derin bir boşluk ortaya çıktı.

Yol Çöktü

Özellikle pazar günleri bölgenin hemen bitişiğinde kurulan Odunpazarı Açık Oto Pazarı'na bağlı olarak, Eskişehir'in yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yüzlerce araç alım-satım için bu bölgeye geliyor.

Ayrıca, ESTİM Toptancılar Sitesi ve sanayi kuruluşlarına yakın olan bölgede gün içinde ticari araç ve kamyon hareketliliği de görülmekte.

Yolda meydana gelen çökme ve yaşanan alt yapı zararının söz konusu araç yoğunluğuna bağlı olarak atmasından endişe edilirken, çevredeki vatandaşlar yetkililerin duruma müdahale etmesini talep ediyor.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi