Eskişehir yolu üzerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en yaygın et restoranı zincirlerinden birinin şubesi, dün akşam saatlerinde bir grup müşterisine yaşattığı kötü deneyimle gündeme geldi. 14 Mayıs akşamı saat 18.30 sularında işletmeye giden vatandaşlar; temizlikten hıza, servisten ilgiye kadar pek çok konuda yaşadıkları aksaklıkları dile getirdi.
TEMİZLİK VE HİZMETTE BÜYÜK EKSİKLİK
Restorana giriş yaptıklarında masaların genel olarak kirli olduğunu fark eden müşteriler, kendi masalarının da temizlenmesi için yaklaşık 10 dakika beklemek zorunda kaldı. Hijyen sorununun ardından sipariş aşamasında da ciddi gecikmeler yaşandı. Yaklaşık 15 dakika boyunca sipariş vermek için personel bekleyen grup, mekandan ayrılma noktasına geldikleri sırada ancak sipariş verebildi.
"İÇECEKLERİ KENDİMİZ ALMAK ZORUNDA KALDIK"
Sipariş verildikten sonra başlayan 20 dakikalık bekleme süresinin ardından ana yemek masaya ulaşsa da eksikler bitmedi. Müşteriler, ana yemeğin yanında sipariş edilen patateslerin hiç gelmediğini, içeceklerini ise servis personeli gelmediği için kendilerinin kalkıp almak zorunda kaldıklarını ifade etti.
STANDARTLARIN ÇOK ALTINDA KALDI
Yaşadıkları deneyimi "sabır testi" olarak nitelendiren müşteriler, söz konusu işletmenin genel marka standartlarının çok uzağında kaldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Kartla ödeme yapmamıza rağmen aldığımız hizmet, ödediğimiz ücreti kesinlikle hak etmedi. Yaşadığımız bu süreç, bildiğimiz kalite anlayışından çok uzaktı."





