Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Seyitgazi Belediyesi iş birliğinde Taşlıkköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Çiftçi Destekleme ve Eğitim Merkezi’de (ÇİDEM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Taşlıkköy Mahallesi’nde üreticilere hizmet verecek merkezin açılmasına kısa bir süre kalmışken, merkeze ulaşımı sağlayacak olan yollarda da çalışma başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yollarda sathi kaplama öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından yollarda sathi kaplama yapılacağı bildirildi. Söz konusu uygulama ile Taşlık Çiftlik Köyü bünyesinde faaliyet gösterecek Çiftçi Destekleme ve Eğitim Merkezi’ne ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.
"ÇOK ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLACAK"
Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, alışmaları yerinde inceleyerek Ayşe Ünlüce’ye teşekkür eden Tepe, ÇİDEM’deki çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.
Merkezin üreticilere yönelik eğitim, destek ve uygulamaların gerçekleştirileceğini ve bölge tarımına önemli katkılar sunacağını söyledi.





