Eskişehir’de 25 Mart Çarşamba günü sabah saat 09.00 ile 12.00 arasında yağmurlu bir hava öngörülürken, sıcaklık 9 derece civarında seyredecek. Öğle saatlerine doğru yağışın etkisini artırması bekleniyor.

12.00 ile 15.00 saatleri arasında sağanak yağışın kuvvetlenmesiyle birlikte sıcaklık 10 dereceye kadar yükselecek. Öğleden sonra 15.00 ile 18.00 arasında da sağanak yağışın devam edeceği tahmin edilirken, sıcaklık 8 dereceye gerileyecek.

Akşam saatlerinde ise yağışın etkisini kaybetmesi bekleniyor. 18.00 ile 21.00 saatleri arasında çok bulutlu bir hava hakim olurken sıcaklık 6 derece civarında olacak. Günün son saatlerinde, 21.00 ile 24.00 arasında parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor ve sıcaklık değişmeyerek 6 derece seviyesinde kalacak.

Bölgede havanın çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden sabah ve gece saatlerinde hafif kuvvette, öğlen ve akşam saatlerinde genellikle orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

İlçe Beklenen Hava En Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
Odunpazarı Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 4 11
Çifteler Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 10
Mahmudiye Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 10
Sivrihisar Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 11
Alpu Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 13
İnönü Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 8
Mihalıççık Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 1 9
Sarıcakaya Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 8 14
Seyitgazi Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 9
Günyüzü Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 4 13
Beylikova Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 4 15
Han Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 2 7
Tepebaşı Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 3 10
Mihalgazi Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu 8 13

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi