Eskişehir’de bir mobilya mağazasından kıyafet dolabı satın alan vatandaş, teslimat süresi konusunda mağdur edildiğini belirterek isyan etti. Satış esnasında verilen sözlerin tutulmadığını ve iptal talebinin reddedildiğini ifade eden müşteri, çözüm bekliyor.

DURUMU İNKAR ETTİLER

2 Nisan 2026 tarihinde gerçekleşen alışverişte, ürünün en geç 23 Nisan 2026 tarihine kadar adrese teslim edileceği taahhüt edildi. Ancak belirtilen tarihin üzerinden günler geçmesine rağmen ürünün teslimatı gerçekleştirilmedi.

Mağdur vatandaş, teslimatın gecikmesi üzerine firmayı aradığında şoke edici bir yanıtla karşılaştı. Mağaza yetkililerinin, satış sırasında böyle bir tarih vermediklerini söyleyerek durumu inkar ettikleri iddia edildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi