Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İkiyirmiüç Event Organizasyon iş birliğiyle düzenlenen “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu”, şehrimize uluslararası sporcuları ve spor tutkunlarını getiriyor. 25 Ağustos Pazar günü saat 08.00’de Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndan start alacak olan bu prestijli organizasyon, yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı sporcuyu Eskişehir’de buluşturacak.

ESKİ'den vatandaşlara uyarı: Bu mahallelerde su kesintisi
ESKİ'den vatandaşlara uyarı: Bu mahallelerde su kesintisi
İçeriği Görüntüle

Maratonun start noktası olarak belirlenen Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, etkinliğin merkez üssü olacak. Etkinlik sabahı saat 08.00’de başlayacak olup, park alanında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle katılımcılar ve ziyaretçiler coşkulu bir atmosferde karşılanacak.

Maraton, yerli ve yabancı atletlerin yanı sıra, spor alanında çalışan emekçiler ve spor severler için de büyük bir fırsat sunuyor.

Kaynak: Bülten