Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Dönem Karikatür Atölyeleri için kayıtlar devam ediyor. Usta karikatüristler eşliğinde gerçekleştirilen atölyelerde, 6-12 yaş arası çocuklar, karikatür çizimi, yaratıcı düşünme ve mizah yoluyla kendini ifade etme becerilerini geliştirme fırsatı buluyor.
Tepebaşı Belediyesi’nin Atila Özer Karikatürlü Ev’de düzenlediği atölyeler, çocukların hayal gücünü artırmayı, olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneğini geliştirmeyi, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade etmeyi hedefliyor. Ayrıca çalışmalarda ince motor becerileri, dikkat ve odaklanma yeteneği güçlendirilirken, eleştirel düşünme ve sosyal farkındalık da destekleniyor. Atölyeler, çocukların kendilerine olan güvenlerini pekiştirerek, geleceğin yaratıcı karikatüristleri olma yolunda önemli bir adım sağlıyor.
Kayıt ve detaylı bilgi için vatandaşlar, Eskibağlar Mahallesi Fabrikalar Sokak No:5 adresinde bulunan Atila Özer Karikatürlü Ev’e başvurabilir veya 0 (222) 333 04 71 numaralı telefondan ulaşabilir.



