Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı tüm uyarılara rağmen, LGS sabahı Çamlıca Mahallesi’nde yükselen davul zurna sesleri öğrenci ve velilerin büyük tepkisini çekti.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYES UYARMIŞTI
Büyükşehir Belediyesi, sınavdan bir gün önce yayımladığı mesajda, "13 Haziran Cumartesi günü 09.00-13.00 saatleri arasında, sınava girecek öğrencilerimizin dikkatinin dağılmaması için gereksiz korna çalmayalım, gürültü yapmayalım" çağrısında bulunmuş ve öğrencilere başarılar dilemişti.
MAHALLE SAKİNLERİNİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ
Ancak sınavın başladığı sabah saatlerinde Çamlıca Mahallesi'nde düzenlenen davul zurnalı eğlence, belediyenin bu çağrısını hiçe saydı. Geleceklerini belirleyecek olan bu kritik sınavda içeride ter döken öğrencilerin ve dışarıda heyecanla bekleyen ailelerinin olduğunu söyleyen mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi.





