Eskişehir’de öğle saatlerinde yürekleri ağza getiren bir trafik kazası meydana geldi. Cadde üzerinde yaya olarak bulunan küçük bir çocuk, seyir halindeki su dağıtım kamyonunun altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Kaza, Odunpazarı ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Barış K. yönetimindeki Kalabak su dağıtım kamyonu, o sırada caddede yaya olarak ilerleyen 9 yaşındaki E.E. isimli çocuğa çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan ve hareketsiz kalan küçük çocuğu gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Durumun ciddiyeti üzerine vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Su Kamyonunun Çarptığı 9 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Ağır yaralanan E.E.'ye ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansla hemen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuğun tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü Barış K., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Güvenlik güçleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı