09.00 – 12.00 saatleri arasında Eskişehir’de hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık -1 derece, hissedilen sıcaklık ise -3 derece olarak ölçülecek.
ÖĞLE SAATLERİNDE SICAKLIK 2 DERECEYE ÇIKIYOR
Günün en yüksek sıcaklığı 12.00 – 15.00 saatleri arasında görülecek. Bu saatlerde hava çok bulutlu kalmaya devam ederken, sıcaklık 2 dereceye kadar yükselecek.
ÖĞLEDEN SONRA SOĞUK HAVA YENİDEN ETKİLİ
15.00 – 18.00 saatleri arasında sıcaklık tekrar düşüşe geçerek 0 dereceye inecek. Rüzgarın oldukça zayıf olması beklenirken, bulutlu hava etkisini sürdürecek.
AKŞAM VE GECE SAATLERİNDE DON UYARISI
18.00 – 21.00 saatleri arasında sıcaklık -2 derece, 21.00 – 24.00 saatleri arasında ise hissedilen sıcaklık -6 dereceye kadar düşecek.
Bölge genelinde havanın çok bulutlu olacağı, akşam ve gece saatlerinde Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Mudanya çevrelerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde yağışlar görüleceği tahmin edilmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir.
RÜZGAR: Rüzgarların kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden bu gece hafif, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Bursa'nın kıyı kesimlerinde bu gece saatlerine kadar kuvvetli esmesi beklenmektedir. Marmara Denizinde gece saatlerine kadar fırtına (50-75Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.
| İlçe | Beklenen Hava | En Düşük (°C) |
En Yüksek (°C) |
|---|---|---|---|
| Odunpazarı | Çok bulutlu | -2 | 2 |
| Çifteler | Çok bulutlu | -8 | 2 |
| Mahmudiye | Çok bulutlu | -8 | 1 |
| Sivrihisar | Çok bulutlu | -8 | 2 |
| Alpu | Çok bulutlu | -7 | 3 |
| İnönü | Çok bulutlu | -8 | 1 |
| Mihalıççık | Çok bulutlu | -11 | -1 |
| Sarıcakaya | Çok bulutlu | -1 | 5 |
| Seyitgazi | Çok bulutlu | -6 | 2 |
| Günyüzü | Çok bulutlu | -7 | 3 |
| Beylikova | Çok bulutlu | -6 | 2 |
| Han | Çok bulutlu | -9 | -1 |
| Tepebaşı | Çok bulutlu | -5 | 2 |
| Mihalgazi | Çok bulutlu | 0 | 5 |







