Eskişehir’de son günlerde etkisini azaltan soğuk hava yerini bahar havasına bırakırken, hafta sonu için yeniden yağışlı ve serin hava uyarısı yapıldı.

Meteorolojik değerlendirmelere göre kentte hafta sonu gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hafta sonu planı yapan vatandaşların ani yağışlara karşı dikkatli olmaları ve tedbirli çıkmaları istendi.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Hava sıcaklıklarının ise hafta sonu düşeceği bildirildi. Buna göre 18 Nisan Cumartesi günü en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık 9 derece olarak ölçülecek. 19 Nisan Pazar günü ise en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık 11 derece olacak.

Yetkililer, özellikle dışarı çıkacak vatandaşların şemsiye ve yağmurluk gibi önlemler almaları gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi