Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki Sanayi Sitesi’nde bir kaportacı dükkanında çekilen görüntüler, izleyenlere adeta pes dedirtti. Tamir edilmek üzere kaporta ustası Ramazan Tahtacı’nın dükkanına getirilen bir otomobilin LPG sisteminde gaz sızıntısı meydana geldi.
SANİYE SANİYE ESNAF TARAFINFAN KAYDA ALINDI
Çevrede büyük bir patlama ve yangın riski oluşmasına rağmen dükkandaki bir vatandaşın sergilediği rahat tavırlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
LPG sızıntısı nedeniyle her an patlama tehlikesinin bulunduğu aracın hemen yanı başında elinde sigarayla duran vatandaş, ne kendi canını ne de çevresindekileri umursadı. Sanayi esnafının şaşkın bakışları arasında elindeki sigarayla rahatça dolaşmaya devam eden şahsın o anları, işletme sahibi tarafından anbean kaydedildi.





