Eskişehir’deki ünlü bir market zincirinden 12 Ekim tarihinde uygun fiyatlı bir biçimde satışa çıkartılmış olan balıkları alan vatandaşlardan şikayet gelmeye devam ediyor. Bir vatandaş, satın aldığı balığı eve götürdüğünde ürünün üzerinde parazite benzeyen beyaz kurtçuklar olduğunu fark etmişti.
Yine aynı marketin reyonundan palamut balığı satın alan bir müşteri, yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. Temizleme işleminin ardından balığın parça parça olduğunu belirten kişi, buna rağmen “bir şey olmaz” denildiğini ve bu nedenle kendilerinin de balığı kızartarak tükettiklerini ifade etti.
1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTA OLDU
Mağdur müşteri, hijyen sorunu yaşadıklarını aktararak, “Yerken balığın içinde kurt deliklerini andıran delikler fark ettik ve hijyen ile sağlık açısından ciddi endişe yaşadık” dedi.
Balığı 1,5 yaşındaki kızlarının da yediğini vurgulayan kişi, “Bu balıktan 1,5 yaşındaki kızım da yedi ve şu an hasta durumda. Küçük bir çocuğun bu şekilde risk altına girmesi aile olarak bizi hem çok korkuttu hem de güvenimizi sarstı. Yaşadığımız bu sorunla ilgili olarak ödediğimiz ücretin iadesini ve aynı partiden ya da benzer durumdaki ürünlerin reyonlardan acilen kaldırılmasını talep ediyorum” diyerek taleplerini dile getirdi.





