Toplantıda, özel öğretim kurumlarında yürütülen eğitim faaliyetleri, yeni dönem planlamaları, kalite standartlarının yükseltilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.
İl Millî Eğitim Müdürü Aydın, eğitimde kaliteyi artırmak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla bu tür istişarelerin devam edeceğini belirtti.
Yapılan açıklamada, "İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın başkanlığında, özel öğretim okul müdürleri ile TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, özel öğretim kurumlarında yürütülen eğitim faaliyetleri, yeni dönem planlamaları, kalite standartlarının artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi." denildi.