Olay, Tepebaşı ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi Bekik Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan 26 AGD 846 plakalı otomobilin iç elektrik aksamında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın başladı.
Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle araçtan dumanların ve alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, büyük panik yaşayarak durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

İTFAİYENİN HIZLI MÜDAHALESİ FACİAYI ÖNLEDİ
Kısa süre içinde bildirilen adrese ulaşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yanan otomobile köpüklü ve tazyikli suyla anında müdahalede bulundu. Ekiplerin profesyonel ve yoğun çalışması sonucu alevler, sokak üzerindeki diğer araçlara veya yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
Şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayda, yanan otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.





