Anadolu Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi final sınavları süresince öğrencilere destek olmaya devam ediyor. 5-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek final haftasında, 7/24 açık olan Anadolu Üniversitesi Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere ücretsiz çorba, çay ve kahve ikramı yapılacak.

Öğrenci odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in desteğiyle hayata geçirilen uygulama kapsamında, Rektörlük altı Akademik Kulüp karşısında her gün 21.00–23.00 saatleri arasında sıcak ikramlarda bulunacak. Uygulama, yoğun sınav temposunda öğrencilere hem moral hem de kısa bir dinlenme molası sunmayı amaçlıyor. Final haftası boyunca sürdürülecek ikram hizmeti sayesinde öğrenciler, geç saatlere kadar ders çalışırken sıcak bir mola verme imkanı bulacak.

Üniversite tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Anadolu Üniversitesi, final sınavlarının gerçekleştirileceği 5-15 Ocak tarihlerinde Rektörlük altı Akademik Kulüp karşısında, 21.00–23.00 saatleri arasında öğrencilere çorba, çay ve kahve ikramında bulunacak.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi