Eskişehir OSB Teknik Koleji’nde, Kızılay Kulübü’nün yıl sonu kapanış etkinliği kapsamında anlamlı bir eğitim programı düzenlendi. Seminere, Eskişehir Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi yetkilileri Ceyda Topaloğlu ve Nejdet Ayduran konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte iki ayrı eğitim verildi: "Geleceğin Kan Bağışçısı Eğitimi" ve "Kök Hücre Bağış Eğitimi". Katılımcılar, hem teorik hem de uygulamaya yönelik önemli bilgiler edindi. Eğitim sırasında öğrenciler merak ettikleri soruları yönelterek bilinçli birer bağışçı olma yolunda ilk adımlarını attılar.

Fay hattı Eskişehir'in merkezinden geçiyor: "70 yıl dolmak üzere yeniden tetiklenebilir"
Fay hattı Eskişehir'in merkezinden geçiyor: "70 yıl dolmak üzere yeniden tetiklenebilir"
İçeriği Görüntüle

Etkinliğin sonunda Okul Müdürü Bülent Seğmen, yaptığı konuşmada kan bağışının önemine dikkat çekerek, "Bekleyen siz olsaydınız?" diyerek tüm öğrencileri ve velileri duyarlı olmaya davet etti. Müdür Seğmen, ayrıca verdikleri değerli bilgiler için Ceyda Topaloğlu ve Nejdet Ayduran’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bülten