Eskişehir’de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) bazı adaylar son anda yetişti.

Eskişehir'de 92 kişi yemek yarışmasında rekabet etti
Eskişehir'de 92 kişi yemek yarışmasında rekabet etti
İçeriği Görüntüle

A W533052 03

SON DAKİKA YETİŞTİLER

ÖSYM’nin düzenlediği KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için sınava hazırlanan adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınav salonları önünde yerlerini aldı. Ülke genelinde yaklaşık 402 bin 105 adayın başvurduğu sınavda, adaylar kadar aileleri de heyecanlı anlar yaşadı. Saat 10.00’da kapılar kapanırken, bazı adaylar koşarak sınava son dakika içeri girebildi.

Saat 10.15’te başlayan KPSS ortaöğretim oturumunda adaylara 120 sorudan oluşan genel yetenek ve genel kültür testleri uygulandı. Toplam 130 dakikalık süre verilen sınavın sonuçları, ilerleyen günlerde ÖSYM tarafından ilan edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı