Eskişehir Emek Mahallesi'nde, bir apartman sakininin yaptığı "apartman girişinde 10 günlük bebek buldum" ihbarı, polis ekiplerini alarma geçirdi. Ancak olay yerine gelen ekipler, herhangi bir bebeğe rastlamadı. Kısa süreli paniğe neden olan ihbarın ardından gerçek ortaya çıktı.

İddialara göre olay, Emek Mahallesi Ceylanlar Sokak’taki bir apartmanda yaşandı. Eşi kısa süre önce vefat eden ve yalnız yaşayan G.Ö. isimli yaşlı adam, 155 Polis İhbar Hattı’nı arayarak apartman girişinde yeni doğmuş bir bebek bulduğunu söyledi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, belirtilen adrese hızla intikal etti.

Apartman girişinde ve çevresinde detaylı inceleme yapan ekipler, herhangi bir bebeğe rastlamadı. Bunun üzerine ihbarı yapan G.Ö. ile görüşen polis, yaşlı adamın çelişkili ifadeler verdiğini tespit etti. Yapılan değerlendirmede, G.Ö.’nün alzheimer hastası olduğu anlaşıldı.

Olay yerinde kapsamlı araştırma yapan polis, herhangi bir bebeğin bulunmadığını ve ihbarın asılsız olduğunu belirledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı