Eskişehir’de bölgesinde yer alan eski devlet hastanesi kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç kaldırıma çıkarak sinyalizasyon direğini devirdi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Kaldırıma Çıktı
Kaza, kentin en işlek noktalarından biri olan eski devlet hastanesi kavşağındaki trafik ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan hafif ticari araç, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki kaldırıma tırmanarak trafik ışık sinyalizasyon direğine çarptı.
Facia Kıl Payı Atlatıldı
Çarpmanın şiddetiyle kırmızı ışık direği devrilirken, aracın kaldırıma çıktığı esnada yayaların bulunmaması olası bir faciayı önledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese güvenlik güçleri ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü şekilde sağladı. Yapılan ilk incelemelerde kaza sonucu şans eseri herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı belirlendi. Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.





