Eskişehir'de motosiklet belediyeye ait çöp kamyonunun altında kaldı
Eskişehir'de motosiklet belediyeye ait çöp kamyonunun altında kaldı
İçeriği Görüntüle

Eskişehir Aşağısöğütönü Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kavşakta çarpıştı. Araçların adeta hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, Aşağısöğütönü Mahallesi’nde iki caddenin kesiştiği kavşakta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan iki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kavşak içerisinde şiddetle çarpıştı.

Kavşakta Çarpışan 2 Araç Adeta Hurdaya Döndü 3 Yaralı1

3 kişi hastaneye kaldırıldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerden birinde yolcu konumunda bulunan bir kişi olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavşakta Çarpışan 2 Araç Adeta Hurdaya Döndü 3 Yaralı2

Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da ağır maddi hasar meydana gelirken, ön tarafı tamamen parçalanan otomobillerden biri kullanılamaz duruma geldi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik akışı, araçların çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.

Polis ekipleri, kazanın meydana geliş sebebini belirlemek üzere geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı