Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa ve İkizkavak caddelerinde sürdürülen asfalt kaplama çalışmaları kapsamında uygulanan gece trafik düzenlemesinde sona gelindi. 26 Ağustos akşamı saat 19.00’da başlayan son çalışma, 27 Ağustos sabahı saat 06.00’da tamamlanacak.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar boyunca iki caddenin belirli bölümleri gece saatlerinde araç trafiğine kısmi olarak kapatıldı. Ulaşım, çalışmaların gerçekleştirildiği saatlerde alternatif güzergâhlar üzerinden sağlandı.

Son çalışma bu gece gerçekleştiriliyor

Belediyenin açıkladığı çalışma takvimine göre Bursa ve İkizkavak caddelerindeki asfalt çalışmaları 17 Ağustos'ta başladı. Çalışmalar, belirlenen tarihlerde saat 19.00 ile 06.00 arasında gerçekleştirildi.

23 Ağustos'ta ara verilen çalışmalar, 24 Ağustos akşamında yeniden başladı. 24, 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen gece çalışmalarının ardından program tamamlanacak.

Bu kapsamda 26 Ağustos saat 19.00’da başlayan son çalışma, 27 Ağustos saat 06.00’da sona erecek.

Çalışma programının tamamlanmasıyla birlikte Bursa ve İkizkavak caddelerinde uygulanan gece trafik düzenlemesinin de sona ermesi bekleniyor. Böylece sürücüler, 27 Ağustos Perşembe sabahı saat 06.00’dan itibaren güzergâhları yeniden kullanabilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaretleri ile görevli ekiplerin yönlendirmelerine uymalarını istedi. Acil durum araçlarının geçişlerinin ise trafik güvenlik ekiplerinin koordinasyonuyla sağlandığı bildirildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi