Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla temin edilen yabancı menşeili cinsel içerikli uyarıcı haplar, gümrük kaçağı sigaralar ve tabancaları piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

A W587825 01

Yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda, şüphelilerin faturasız ve bandrolsüz ürünleri haksız kazanç elde etmek amacıyla satışa sunmayı planladıkları tespit edildi.

A W587825 03

Operasyon sırasında Tepebaşı ilçesinde bir şahsın çantasında 119 adet yabancı menşeili cinsel içerikli uyarıcı hap, İnönü ilçesinde bir şahsın üzerinde 1 adet 7.65 mm tabanca, 1 şarjör ve 6 adet tabanca fişeği, Odunpazarı ilçesinde ise iki şahsın bulunduğu araçta faturasız ve bandrolsüz 490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

A W587825 02

Kaynak: İhlas Haber Ajansı