Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla temin edilen yabancı menşeili cinsel içerikli uyarıcı haplar, gümrük kaçağı sigaralar ve tabancaları piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda, şüphelilerin faturasız ve bandrolsüz ürünleri haksız kazanç elde etmek amacıyla satışa sunmayı planladıkları tespit edildi.

Operasyon sırasında Tepebaşı ilçesinde bir şahsın çantasında 119 adet yabancı menşeili cinsel içerikli uyarıcı hap, İnönü ilçesinde bir şahsın üzerinde 1 adet 7.65 mm tabanca, 1 şarjör ve 6 adet tabanca fişeği, Odunpazarı ilçesinde ise iki şahsın bulunduğu araçta faturasız ve bandrolsüz 490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.






