Eskişehir genelinde, özellikle Şair Fuzuli Caddesi ve çevresinde, ikinci sıra parklar kronik bir sorun haline geldi. Bölgede yaygın olarak yapılan hatalı parklar nedeniyle trafik akışı sık sık aksarken, kaza riski artıyor ve sürücüler ciddi zaman kaybı yaşıyor.

Vatandaşlar, şehir içinde uzun süredir devam eden bu düzensizliğe rağmen yeterli uygulama ve denetim yapılmadığını ifade ediyor.

"Kaza riski artıyor ve ciddi zaman kaybı oluşuyor"

Konu ile ilgili bir vatandaş, "Eskişehir genelinde, özellikle de Şair Fuzuli Caddesi civarında ikinci sıra parklar adeta kronik bir hal almış durumda. Bu ikinci sıra parklar nedeniyle bölgede sürekli trafik sıkışıklığı yaşanıyor, kaza riski artıyor ve ciddi zaman kaybı oluşuyor. Şehir içinde yıllardır süren bu düzensizliğe rağmen yeterli uygulama ve denetim yapılmadığını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi