Eskişehir'de öğrencileri sporla buluşturan uygulama olan Okul Sporları kapsamında düzenlenen müsabakalar Şubat ayında oynanmaya başladı. Hentbol Küçük Kız müsabakalarında ise ikinci karşılaşmalar tamamlandı. Porsuk Spor Salonu'nda oynanan 2 karşılaşmada, öğrenciler kıyasıya mücadele ederken, ortaya şaşırtıcı sonuçlar çıktı.
Günün ilk maçında Ticaret Odası Ortaokulu ile İki Eylül Ortaokulu karşı karşıya geldi. 3 periyottan oluşan mücadelede skor üstünlüğünü maç sonuna kadar elinde tutan Ticaret Odası Ortaokulu karşılaşmadan 14-2 üstün ayrıldı ve 5 puanı kayıpsız hanesine yazdırdı. Periyotlar boyunca elde edilen sonuçlar şu şekilde:
Ticaret Odası Ortaokulu-İki Eylül Ortaokulu: 5-0
Ticaret Odası Ortaokulu-İki Eylül Ortaokulu: 5-2
Ticaret Odası Ortaokulu-İki Eylül Ortaokulu: 4-0
Günün ikinci maçında ise Dr. Halil Akkurt Ortaokulu ile Cahit Zarifoğlu Ortaokulu kozlarını paylaştı. İki okulun da skor üretmekte zorlandığı karşılaşmada, kazanan taraf 8-2'lik skor ile Dr. Halil Akkurt Ortaokulu oldu. 4 puanı kazanan taraf alırken, Cahit Zarifoğlu Ortaokulu maçtan 1 puanla ayrıldı.
3 periyotta oluşan sonuçlar şöyle:
Dr. Halil Akkurt Ortaokulu-Cahit Zarifoğlu Ortaokulu: 0-1
Dr. Halil Akkurt Ortaokulu-Cahit Zarifoğlu Ortaokulu: 5-1
Dr. Halil Akkurt Ortaokulu-Cahit Zarifoğlu Ortaokulu: 3-0





