Eskişehir’de polisin “Dur” ihtarına uymayarak kaçan ve bir süre izini kaybettiren 16 BPV 302 plakalı minibüs, bir sokakta terk edilmiş olarak bulundu.
Olay, Emek Mahallesi ve 71 Evler Mahallesi’nde yaşandı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç, cadde ve ara sokaklarda hızla kaçtı ve bir süreliğine ekiplerin gözden kayboldu. Araştırmalar sonucu, minibüsün ruhsat sahibinin adresinin Bursa’da olmasına rağmen önceki adresi olan 71 Evler Mahallesi Cenuplu Sokağı’nda kontrol yapıldı.
"ARACA CEZA YAZMAYIN"
Polis ekipleri, minibüsü sokak üzerindeki bir ikametin önünde terk edilmiş şekilde buldu. Araç sahipleriyle iletişime geçen polis ekiplerine, bir kadın, “Araca ceza yazmayın, zaten evimiz kötü halde. Arabayı kredi ile aldılar” ifadelerini kullandı.