Eskişehir'de Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren hava az ve parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor.
BÖLGE GENELİ HAVA DURUMU
Bölgemizde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin edilmektedir. Gece sıcaklıklarının yer yer sıfır derece ve altına düşmesi beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve kırağı hadiselerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.
Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmemektedir. Gündüz sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Rüzgarların güney ve doğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.
| İL ve İLÇELERİMİZDE HAVA | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||







