Eskişehir-Ankara karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, cam şişe yüklü bir kamyon kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süreliğine tamamen durdu.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabahın erken saatlerinde Eskişehir-Ankara istikametinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu cam şişe yüklü kamyon, savrularak yol kenarına devrildi. Kasadaki binlerce cam şişenin etrafa saçılması ve tırın yolu kapatması nedeniyle güzergahta uzun araç kuyrukları oluştu.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, polis ekipleri de yeni bir kaza yaşanmaması için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yol kenarına devrilen dev kamyon, bölgeye çağrılan iş makineleri ve ağır vasıta çekicilerinin yoğun çalışmaları neticesinde bulunduğu yerden kaldırıldı. Etrafa saçılan cam kırıklarının temizlenmesi ve tırın çekilmesinin ardından, durma noktasına gelen trafik akışı normal seyrine döndü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi