Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’taki bir alkollü mekanda iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı.
BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI
Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Ç.Ü. ile R.E.P. bıçakla, A.P. ise darp sonucu yaralandı.
Olay anına şahit olan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki hastaneye kaldırıldı.
Kaçan şüphelilerin yakalanması için Eskişehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
Y.O., V.D., A.K. ve S.Ş. kısa sürede Eskişehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğünce yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.





