Eskişehir’de başka bir bankaya ait ATM'den kendi hesabına yüksek miktarda nakit para yatırmak isteyen bir vatandaş, paranın cihazda sıkışması ve bankaların süreci uzatması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadı.

Olay, Eskişehir Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi üzerinde bulunan bir ortak ATM'de meydana geldi. İddiaya göre bir vatandaş, elindeki 46.400 TL nakit parayı kartıyla hesabına yatırmak istedi. Ancak işlem sırasında para ATM haznesinde sıkıştı. İşlem tamamlanamadığı gibi cihaza sıkışan para hesaba da geçmedi. ATM, vatandaşa işlem başarısızlığına dair herhangi bir dekont veya işlem fişi de vermedi.

Sorunun tamamen ATM cihazından kaynaklanmasına rağmen iade sürecinin gereksiz yere uzatılmasına isyan eden tüketici, "46.400 TL gibi yüksek bir tutarın ATM’de sıkışmasına rağmen hızla çözüme kavuşturulmaması beni hem maddi hem manevi olarak zor durumda bıraktı. Bu paraya acil ihtiyacım var. İncelemelerin ivedilikle tamamlanarak paramın en kısa sürede hesabıma yatırılmasını talep ediyorum" diyerek hakkını aramaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi