Eskişehir Şirintepe Mahallesi’nde korkunç bir bıçaklı saldırı olayı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.Ö. isimli şahıs ile üvey babası Y.B. (50) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve H.Ö., üvey babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sırasında şahsın annesi duruma müdahale etmeye çalıştı, ancak engelleyemedi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ
Olayın ardından bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredekiler, kanlar içindeki Y.B.’ye müdahale ederek yardım etmeye çalıştı. İlk yardım bilgisine sahip bir vatandaş, yaralı babanın kanamasını durdurmak için müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne acilen kaldırılan yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.
Olay yerinde yapılan incelemede, apartman girişinin kanla kaplandığı görüldü. Şüpheli H.Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





