Eskişehir’de 2 farklı adrese düzenlenen operasyonda 3 kilo 380 gram metamfetamin, 12 bin 460 adet sentetik hap ve 61 şişe kaçak alkol ele geçirildi.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak alkol ticareti yaparak halk sağlığını tehlikeye düşüren şahıslara yönelik çalışma başlattı.
Gerçekleştirilen takibin arından tespit edilen 2 farklı ikamete operasyon gerçekleştirildi.

12 BİN SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak yapılan aramalarda, 3 kilo 380 gram metamfetamin, 12 bin 460 adet yeşil reçeteye tabi sentetik hap ve 61 şişe kaçak-sahte alkol ele geçirildi.
1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aranan diğer şüphelinin ise uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan halihazırda cezaevinde tutuklu bulunduğu tespit edildi.
Şüpheliler hakkında başlatılan adli işlemler sürdürülüyor.




