Eskişehir yolunda feci kaza! Otomobil alev aldı, sürücü yanarak can verdi
Eskişehir yolunda feci kaza! Otomobil alev aldı, sürücü yanarak can verdi
İçeriği Görüntüle

Ankara-Eskişehir karayolunun Polatlı mevkisinde yer alan Karapınar Köprüsü üzerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan ve takla atan otomobil kaza sonrasında alevler içinde kaldı. Araçta çıkan yangında 34 yaşındaki bir kişi yaşamını yitirdi.

Bariyerlere Çarparak Takla Attı

Edinilen bilgilere göre, Ankara-Eskişehir karayolu Karapınar Köprüsü üzerinde seyir halinde bulunan otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Yol kenarındaki bariyerlere şiddetle çarpan otomobil, çarpmanın etkisiyle takla atarak durabildi.

Alev Yığınına Dönen Araca Ekipler Müdahale Etti

Kaza sonrası adeta hurdaya dönen otomobilde kısa sürede yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye hızla ulaşan itfaiye ekipleri, alevler içinde kalan otomobile müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü.

Acı Haber Geldi: Kimliği Belli Oldu

Yangının söndürülmesinin ardından araçta yapılan incelemelerde, otomobilde bulunan 34 yaşındaki Yasin Uçar’ın feci kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Uçar'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ankara-Eskişehir güzergahında ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi